Voor mensen die autonoom en zelfredzaam willen leven

coachingtraject

Coachingtraject 'Realiseer jouw autonoom zelfredzaam leven' | € 1.825,-

In het coachingtraject begeleiden wij jou naar een zinvol leven dat bij jou past. Zodat jij een vrij en zelfredzaam leven kunt gaan opbouwen. Een leven dat ECHT bij jou past.

Veel mensen die zich niet meer thuis voelen in de huidige maatschappij staan voor het dilema ‘Wat nu?’. Ze hebben moeite met het vinden van het voor hen juiste pad. En dat brengt spanning, onzekerheid, stress met zich mee. Spanning of er wel voldoende inkomsten zullen zijn om een zelfredzaam leven vol te houden. Onzekerheid of je het allemaal wel kan. Stress over de gevolgen voor jezelf en je omgeving als het mis gaat. Terwijl je niets liever wil dan lekker aan de slag en zo snel mogelijk een autonoom en zelfredzaam leven wilt opbouwen.
 
Met het 1-op-1 coachingtraject en het bijbehorende trainingsprogramma helpen wij jou bij het maken van keuzes zodat je daarna daadwerkelijk op pad kan. Dat geeft rust!

Je krijgt:

 Startgesprek; hierin stellen wij jouw wensen en doelen vast
 We werken specifiek aan jouw eigen doelen met op maat gemaakt materiaal
 5 uitgebreide modules die je stap voor stap kunt doorlopen.

Alles wat je leert is relevant en kun je direct toepassen

 Overzichtelijk en praktisch werkboek met diverse templates….alles wat je nodig hebt
 Je leert niet alleen de praktische stappen voor het inrichten van jouw leven maar we gaan ook aan de slag met eventuele mentale blokkades en mindset.
 Dus wat wij jou gaan leren is GEEN one size fits all oplossing. Alle strategieën zijn volledig aan te passen aan jouw situatie en jouw voorkeuren. Je kiest zelf wat wel en wat niet bij jou past.
 We helpen jou persoonlijk met de implementatie van jouw vrij en zelfredzaam leven in jouw dagelijkse praktijk

Geen standaard informatie en zoek het maar uit. Nee, een op maat gemaakt 1-op-1 traject speciaal voor jou waarbij je volledige ondersteuning krijgt zodat jij dit moeiteloos kunt implementeren.

“Nergens anders vond ik een traject waar je zo intensief wordt begeleid in het implementeren van de stappen waardoor je volledig vrij en zelfredzaam kunt leven.”

Hoe werkt het traject?

Startgesprek en plan voor de eerste fase
We beginnen met een online meeting waarin we1-op-1 met jou bespreken welke doelen jij wilt realiseren en wat de acties zijn die jij gaat nemen. We bepalen ook welke ondersteuning je van ons nodig hebt.
 
Trainingsfase 
Hoe ziet voor jou een autonoom en zelfredzaam leven eruit? Wat vind jij belangrijk in jouw leven? Wat wil jij precies? Hoe ziet jouw huidige situatie eruit? Het zijn allemaal vragen die we samen in de eerste fase zullen gaan beantwoorden en die jou helpen bij het opstellen van een zeer concreet Plan van Aanpak. Aan het eind van deze fase heb jij de basis staan voor een autonoom en zelfredzaam leven.
 
Twee wekelijkse begeleiding
Iedere twee weken begeleiden we jou met het zetten van de volgende stappen zodat je de volgende weken verder kunt. Wij helpen jou natuurlijk ook met vragen en/of oplossen van blokkades. 
 
Evaluatiegesprek en start tweede fase
Halverwege het traject houden we samen een uitgebreide evaluatie en kijken we wat er nodig is voor de volgende fase voor de uitvoering van jouw Plan van Aanpak. Ook in deze fase hebben we weer onze vaste gespreksmomenten. Het gemaakte Plan van Aanpak is de basis voor de tweede fase waarin wij jou begeleiden bij de uitvoering van het PvA en het zetten van de juiste stappen.  
 
Vier wekelijkse voortgangsgesprekken
In de tweede fase hebben we iedere vier weken een voortgangsgesprek. Tijdens deze gesprekken kijken we of je nog op de juiste koers zit en stellen we eventueel bij. Wij bespreken met jou de voortgang en houden je aan de doelen die we hebben gesteld.

Ondersteunende materialen
Tijdens de hele periode ga je ontdekken en nieuwe dingen leren. Om je hierbij te ondersteunen kun je gebruik maken van een uitgebreid aanbod van trainingsmaterialen. Ik ga je deze actief aanbieden op de momenten dat deze relevant voor je zijn. Je houdt bovendien levenslang toegang tot al deze hulpmiddelen.

Het traject:

Het traject bestaat uit twee fasen. 
Fase 1: Training (12 weken)
 We ontmoeten elkaar iedere 2 weken (online)
 We maken samen een Plan van Aanpak (PvA)
 Eindevaluatie 1e fase

Fase 2: Begeleiding (4 maanden)
 We begeleiden jou met de implementatie en uitvoering van jouw PvA
 We ontmoeten elkaar iedere 4 weken (online)
 Kijk hier wat jij jou tijdens deze fase geven