Analyseer en maak jouw droom zo concreet mogelijk

Telkens als ik mijn huis en tuin zie denk ik wow…..dat heb ik toch maar even gedurfd!!

Het was een enorme stap om al het vertrouwde en bekende achter ons te laten. Om onze vaste baan op te zeggen. Weg inkomen. Weg huis. Op naar IETS. Op naar onze droom.

Daar hebben we heel wat lef voor nodig gehad.

Een simpelweg geloven dat de droom werkelijkheid kan worden als je er maar in blijft geloven en dan springen! In het diepe springen vol geloof en tegelijkertijd analytisch nadenken. Het was een combinatie tussen gevoel volgen en denken.

Als we alleen ons gevoel hadden gevolgd zonder ook na te denken en te analyseren dan waren we nu nog aan het reizen…..zoekende naar het perfecte erf. Dat is geloven in een illusie want het perfecte erf bestaat niet.

Dus geef ik je mee te springen en die droom na te jagen en tijdens die zoektocht heel goed te analyseren.

Voer analyses uit over jezelf. Over je leven tot nu toe. Over jouw behoeftes, jouw waardes. Over jouw wensen. En doe dit ook samen met je partner.

In een droom blijven hangen maakt het niet concreet. En hoe kun je creëren als het niet concreet geworden is? En met concreet bedoel ik gedetailleerd concreet inclusief wat wil ik NIET?

Voor ons was privacy ongelooflijk belangrijk. We hebben nu een erf waar we naakt rond zouden kunnen lopen. Verder waren fruitbomen, een goede grond om in te moestuinieren en goed drinkwater heel belangrijk voor ons.

En uiteraard bossen en heuvels en een verbluffend uitzicht ????????

We beseffen ons dat de stap die wij gemaakt hebben best pittig is. We zijn letterlijk in t diepe gesprongen met alleen boekenkennis en youtube filmpjes in onze rugzak.

Qua praktijk ervaring beschikten we toen over nog niet eens 1 jaar waarin we gemoestuinierd hebben. We wisten niet echt waar we aan begonnen…..en zo’n stap in het onbekende is niet voor iedereen weggelegd. Het is heel zwaar en we hebben dan ook best wat tijd nodig gehad om bij te komen.

Daarom bieden we voor iedereen die dit wel wilt maar erg twijfelt en/of geen idee heeft of deze stap zetten voor hem/haar wel een goed idee is meeleefweken aan inclusief begeleiding en planologisch en/ onderwijskundig advies.

✔️Ben jij al een tijd geïnteresseerd in zelfredzaam, zelfvoorzienend leven en wil je hier meer over weten?

✔️Vraag jij je af of wat je ziet op YouTube/ filmpjes wel echt bij je past?

✔️Wil jij zelfredzaam, zelfvoorzienend leven ervaren en aan je lichaam voelen in de praktijk?

✔️Wil jij al je twijfels bespreken en uit jezelf door eerlijk geïnformeerd te zijn de keuze maken of je wel of niet zelfredzaam, zelfvoorzienend gaat leven en hoe je dit gaat doen?

✔️Heb je behoefte aan begeleiding en advies rondom de bouwmogelijkheden op het stuk grond dat je hebt aangekocht of dat je op het oog hebt?

✔️Heb je behoefte aan begeleiding en advies rondom de leerplichtwet en hoe jij je kinderen kan gaan onderwijzen?

✔️Wil jij een concreet plan van aanpak vormen voor jezelf hoe je jouw droom om zelfvoorzienend te leven gaat realiseren?

Dan is deze meeleefweek ontworpen voor JOU!

Je krijgt van ons

✨️Een week lang praktijk ervaring in uiteenlopende onderwerpen op ons 5 hectare grootte erf, zonder riolering, gasaansluiting of wateraansluiting.

✨️Een week lang theoretische kennis zowel mondeling als op schrift

✨️Volledig en in alles met ons gezin van 4 meeleven zodat je een uitgebreid beeld krijgt van zelfredzaam, zelfvoorzienend leven in de praktijk

✨️Opdrachten zodat jij jouw droom verder gaat uitwerken en kan realiseren

✨️Begeleiding en planologisch advies rondom een erf waar je in geïnteresseerd bent of waar je al over beschikt

✨️Begeleiding en onderwijskundig advies rondom leerplicht en het geven van thuisonderwijs

✨️Coaching en psychologische begeleiding rondom jouw droom en de verdere vormgeving daarvan in de praktijk

✨️Eten en drinken van het eigen erf gedurende alle dagen

✨️Vervoer vanuit vliegveld ClujNapoca of stad Deva naar ons erf

✨️Overnachtingen in je eigen tent in stilte midden in de natuur in Transilvanië Roemenië

Op dit moment bieden we de meeleefweek aan voor de belachelijk lage prijs van €630,- per persoon. Voor een gezin rekenen we €830,- inclusief 2 kinderen tot 12 jaar. Bij meer kinderen en of oudere leeftijden neem even contact met ons op ivm de prijs.

Vanaf volgend jaar gaan de prijzen fors omhoog. Wees er dus snel bij als je al langer zelfredzaam, zelfvoorzienend wilt gaan leven maar blijft hangen in twijfel.

Dit is je kans dit patroon te doorbreken en eindelijk je droom waar te maken! ????????

Let op: de meeleefweken worden niet continue gegeven. Wees er dus snel bij om je plek te reserveren!

PS we werken met kleine groepen zodat we zoveel mogelijk persoonlijke begeleiding kunnen bieden.

PS Henri & Erika zijn beiden hoog opgeleid met ieder 2 afgeronde beroepsopleidingen (HBO & WO). Henri is jarenlang werkzaam geweest als beleidsmedewerker ruimte / planoloog wat betekent dat hij bestemmingsplannen kan lezen alsof het boeken zijn. Daarnaast heeft hij behoorlijk wat kennis en ervaring in elektrische installatie techniek wat hij kan delen. Erika is opgeleid als leerkracht en onderwijskundige wat maakt dat ze je uitleg en begeleiding kan bieden rondom het geven van thuisonderwijs dat zij nu al 9 jaar doet en waar ze ook de wetgeving in kent.

We stellen onze kennis en ervaring beschikbaar voor eenieder die van ons wilt leren en ook zelfredzaam en zelfvoorzienend wilt leven….in VRIJHEID ????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *